Stella Artois nabízí svým fanouškům po celém světě možnost poslat přátelům personalizovaná vánoční přání.

Stella Artois®, celosvětově nejprodávanější belgické pivo, bylo poprvé uvařeno jako vánoční dárek pro obyvatele města Leuven v Belgii.  Letos na oslavu své vánoční tradice vytvořila nový dárek pro své fanoušky z celého světa, v němž se prolíná nadčasová elegance s moderní technologickou propracovaností, vedoucí k jedinečnému zážitku. Tuto unikátní aplikaci mohou využít i fanoušci v České republice.

Prostřednictvím stránky Stella Artois Czech Republic na Facebooku mohou fanoušci vložit jméno a adresu svého přítele či kamaráda a vytvořit pro něj vánoční přání. Vánoční kolednice Carol pak už za něj zařídí zbytek. Dorazí k virtuálním dveřím adresáta, kde mu zazpívá koledu a obdaruje příjemce virtuální sváteční lahví piva Stella Artois servírovaného do personalizované sklenice Stella Artois. Internetová aplikace ve formě moderního a atraktivního svátečního přání spojuje obrázky vánoční kolednice na její cestě s obrázky města nebo obce, odkud adresát pochází. To díky technologii Google Street View a Google Maps.

“Myšlenku zpívání vánočních koled jsem si zamilovala,” řekla herečka Alice Eve. “Ztělesňuje pocit radosti a je tradicí, která nás spojuje při oslavách během období svátků.”

“Ležák Stella Artois byl původně vytvořen pro vánoční období..Jsme rádi, že můžeme s odkazem na tuto vánoční historii našim fanouškům zprostředkovat jedinečný zážitek, který odráží dědictví a styl značky Stella Artois,” říká Zuzana Cieciotková, manažerka pro prémiové značky společnosti Pivovary Staropramen, která distribuuje značku Stella Artois po českém trhu. “Myslíme si, že si naši fanoušci si toto krásné sváteční přání oblíbí,” dodává.

Aplikace s vánoční kolednicí je nyní dostupná na Facebookové stránce Stella Artois,  http://www.facebook.com/StellaArtoisCzechRepublic/app_477162415655320

obrazek1.jpg