Novým ředitelem výroby a logistiky společnosti Pivovary Staropramen je Milan Jeřábek

V Praze dne 17. 12. 2018

Praha, 17. prosince 2018
Společnost Pivovary Staropramen, druhý největší výrobce piva v Česku a významný exportér, má ve svém nejvyšším vedení nového člena. Na pozici ředitele výroby a logistiky pro Českou republiku a Slovensko nastoupil v prosinci Milan Jeřábek, pro kterého jde o návrat do známého prostředí pivovarů, kde svou kariéru začínal.

Nástupem Milana Jeřábka (53 let) do společnosti Pivovary Staropramen vedení firmy posiluje o dalšího manažera s mezinárodní zkušeností, kterou získal během svého působení ve společnosti Danone Group. V jeho rámci působil na ředitelských pozicích v odděleních Supply a byl součástí vedení této nadnárodní společnosti v Česku, Polsku a poslední dva roky také v Japonsku.

Zároveň je pro Milana Jeřábka příchod do Pivovarů Staropramen návratem do míst, kde začínal svou více než třicetiletou úspěšnou kariéru ve výrobě a logistice. Ve smíchovském pivovaru byl téměř dvacet let až do roku 2004, kdy v té době pátým rokem působil na pozici vrchního sládka pivovaru Staropramen.

„Těší nás, že se nám podařilo zlákat zpět do pivovaru kolegu, který naše pivovarnické prostředí a výrobu piva velmi dobře zná, a zároveň je jedním z největších odborníků v oblasti výroby a logistiky u nás. Při pohledu na Milanovy výsledky je zřejmé, že pod jeho vedením vždy docházelo k růstu kvality a objemu výroby, logistických procesů, exportu i spokojenosti zaměstnanců,“ říká o Milanu Jeřábkovi generální ředitel společnosti Pivovary Staropramen Petr Kovařík, podle kterého mezi jedny z hlavních priorit Milana Jeřábka na počátku bude patřit rozvoj logistiky a zákaznické agendy.

Milan Jeřábek na pozici ředitele výroby a logistiky nastupuje po Zdeňku Luxovi, jenž tento post zastával tři roky v kombinované roli s rolí vrchního sládka pivovaru Staropramen. „V průběhu roku jsme se Zdeňkem dohodli na oddělení těchto dvou rolí. Zdeněk si přál dál pokračovat v roli vrchního sládka pivovaru Staropramen. Proto jsme zahájili výběr nového ředitele výroby a logistiky naší společnosti,“ doplňuje generální ředitel Petr Kovařík.

pivovary_staropramen_milan_jerabek_2.jpg

Pivovary Staropramen s.r.o. jsou druhým největším výrobcem piva v České republice a významným exportérem.

V zahraničí nejoblíbenější značku z portfolia – Staropramen – mohou ochutnat spotřebitelé ve více než 30 zemích světa. Společnost v Česku provozuje dva pivovary – smíchovský Staropramen a ostravský Ostravar. Více informací najdete na www.pivovary-staropramen.cz.

Pavel Barvík | Manažer komunikace a tiskový mluvčí | Pivovary Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha 5

BYLO TI UŽ 18?

Pro vstup na stránky Vám musí být alespoň 18 let.