Skvělé pivo začíná v přírodě, od chmele a ječmene, který používáme při výrobě piva, až po vodu, která našemu pivu zajištuje jeho výjimečnost. Během výrobního procesu využíváme každou kapku tak, abychom z každé várky dostali to nejlepší.
Spolupracujeme s lokálními pěstiteli na tom, aby si osvojili ty nejlepší postupy, aby naše stopa byla pozitivní. To znamená, že za každou láhví je méně odpadu a více efektivity. Výsledkem je pivo, které se nejen lépe pije, ale je také lepší pro naši planetu.
Dbáme na efektivní využívání vodních zdrojů a jejich ochranu. Klademe si za cíl snížit spotřebu vody nejen u nás, ale i u našich dodavatelů surovin o 10 %. U emisí oxidu uhličitého máme nastavený ambiciózní cíl snížení o 50 % v rámci našeho podnikání a o 20 % v celém našem hodnotovém řetězci. Děláme vše pro to, aby naše klíčové suroviny slad a chmel pocházely ze 100 % od pěstitelů podnikajících v souladu s definicemi trvale udržitelného rozvoje.